Milla del comerç, la cursa que vol reactivar l’esport i el comerç local a Sant Boi.

Milla del comerç, la cursa que vol reactivar l’esport i el comerç local a Sant Boi.

Es celebrarà el 25 de setembre a Plaça Catalunya, i comptarà amb diverses activitats de caràcter cultural, esportiu i comercial. Hi col·laboren nombrosos establiments de la vila i l’Associació Sant Boi Comerç.


Foto: Cartell oficial de l’esdeveniment, que es podrà veure a partir de l’1 de setembre pels carrers de Sant Boi.

Arran de la cancel·lació de la Cursa Popular Vila de Sant Boi els anys 2020 i 2021, el Club Atletisme Sant Boi va considerar que la vila necessitava tornar a la normalitat esportiva. Es va plantejar, doncs, un nou format d’activitat esportiva per aquest setembre, que impliqués altres sectors locals i que estigués arrelada al teixit social, esportiu i comercial del municipi.

El dissabte 25 de setembre serà una jornada festiva. Durant tot el dia es duran a terme activitats culturals i comercials a Plaça Catalunya i els carrers Francesc Macià i Lluís Pascual Roca: Gegants, música amb Ràdio Flaixbac, grups de percussió, entre d’altres.

I per la tarda, 550 persones correran una milla (1609 metres) i 200 nens i nenes 500m, per aquests mateixos carrers. Al finalitzar tindran un avituallament líquid sostenible de la mà de Blue Planet, fruita, i un petit entrepà amb Heura. Serà un esdeveniment cardioprotegit gràcies a Cardiopas, i se seguiran tots els protocols anti-covid.

Les persones participants rebran a més una samarreta de cotó exclusiva de la Milla del Comerç, una Aneto amb obsequis dels diferents col·laboradors, i fent honor a l’objectiu principal de la cursa: un cupó amb diferents descomptes en comerços locals de tot Sant Boi, que es podrà obtenir ensenyant el número de dorsal a la botiga.

Organitza el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi, amb el suport de Sant Boi Comerç, i el patrocini principal de Quadis.

Per tenir més informació i inscriure’s, es pot visitar el lloc web: millasantboi.cat o seguir les xarxes del Club Atletisme Sant Boi.