La Milla del comerç omple Plaça Catalunya i l’Eix comercial d’esport i ambient festiu.

La Milla del comerç omple Plaça Catalunya i l’Eix comercial d’esport i ambient festiu.

Aquest dissabte 25 per la tarda es va celebrar a l’Eix comercial una cursa molt especial vinculada amb el comerç local, que va recórrer una milla (1.609 m) per carrers peatonalitzats, en un ambient festiu semblant a les festes de barri.

Foto (natascha.es): Última sortida de la Milla Adults. De fons el Gegant Fadrí.

La primera edició de la Milla del Comerç santboià va ser tot un èxit. Un total de 230 participants van gaudir d’un esdeveniment que va saber combinar esport, comerç i cultura de barri, tot seguint els protocols necessaris contra la Covid-19.

Les primeres posicions masculines van ser per Abdeslam Louah (Barcelona Atletisme) amb un temps de 4 minuts i 43 segons, Izan de Haro Guzman (C.A. Parets) i Jose M. Migales (C.A. Sant Boi). I el pòdium femení liderat per Andrea Roldan (C.A. Sant Boi) amb un temps de 5 minuts 50 segons, Anissa Harrak (Independent) i Maria Jimenez (Pratenc).

Amb el patrocini principal de QUADIS, el circuit va començar al Carrer Francesc Macià, seguint per Lluís Pascual Roca i girant per Mossèn Jacint Verdaguer per acabar a Plaça Catalunya. Gran part del recorregut animat amb música pel DJ Carles Perez de Ràdio FlaixBac, i una sortida dinamitzada per Joan Costa, un clàssic de les curses del Club Atletisme Sant Boi.

L’associació Sant Boi Comerç va organitzar en coordinació amb els establiments, diverses paradetes al carrer, per animar a tota la gent que passejava i que venia a la cursa a gaudir d’ofertes en diferents productes.

Gran part dels participants van lluir la samarreta de cotó que s’incloia amb la inscripció, i en acabar la cursa van poder recollir la bossa d’obsequis QUADIS, amb aportacions dels patrocinadors Clínica Dental Gómez, Alain Afflelou i Gramalla XXI, i de col·laboradors com la Farmàcia A. Collado. I a la zona de barra van poder recollir de forma gratuïta un bocata d’Heura (carn 100% vegetal), gràcies a Panet, Heura Foods i Bar l’Estadi d’Atletisme.

Per últim, però no menys important, també rebran un talonari digital de descomptes en els comerços locals que s’han adherit a la Milla del Comerç, molts dels quals van tenir pancartes al llarg del recorregut, com a mostra publicitària de la seva col·laboració amb la cursa.

L’esdeveniment ha comptat amb el patrocini de Muebles Los Pinos, i el suport del Departament d’Esports, el Departament d’Empresa, Comerç i Turisme, i la col·laboració de dotzenes d’establiments que es van voler sumar a aquesta iniciativa del Club Atletisme Sant Boi.

Podeu veure totes les fotografies aquí!