Preguntes Freqüents

Si amb la informació de la portada no tens suficient, hem preparat un apartat de Preguntes Freqüents que anirem actualitzant segons ens pregunteu. Si encara així t’has quedat amb dubtes, contacta amb nosaltres!

També el podeu descarregar en PDF per tenir sempre a mà:

GENERAL

El dissabte 25 de setembre per la tarda. L’inici de sortides serà a les 18.00 h.

A la plaça de Catalunya de Sant Boi de Llobregat i l’eix comercial de la ciutat. 

És una cursa a peu de 1609 metres, una milla, que s’inicien al carrer de Francesc Macià amb el carrer de Cerdanya.

El recorregut té lloc a l’eix comercial, continuant pel carrer de Francesc Macià, el carrer de Lluís Pascual Roca, el carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, l’avinguda d’Onze de Setembre (anada i tornada) per finalitzar al carrer de Tres d’Abril.

Ferrocarrils de la Generalitat: estació FGC Sant Boi. Qualsevol tren de la línia Llobregat-Anoia. La distància caminant entre l’estació i la plaça Catalunya és de 900 metres aproximadament, que es recorren en 12 minuts.

Autobusos: per les restriccions de trànsit i modificacions del recorregut de les línies, recomanem utilitzar altres alternatives de transport sempre sigui possible.. No obstant això, el servei estarà disponible i podeu consultar els horaris i les modificacions als webs oficials de les empreses de transport. Tingueu en compte d’ajustar l’horari de sortida, ateses les restriccions de mobilitat, per tal de no arribar tard.

L’estacionament a la zona de sortida, arribada i recorregut estarà restringit, per la qual cosa recomanem estacionar directament als descampats del lateral de la ronda de Sant Ramon, en el tram comprès entre l’avinguda Onze de Setembre i el carrer de Baldiri Aleu, per evitar congestió de trànsit i retards en l’arribada.

Es pot trobar a Google Maps com Parking Fira de la Puríssima.

La distància caminant des d’aquest punt és de 700 metres aproximadament, que es recorren en 10 minuts.

Sí. Es podrà fer ús dels diferents aparcaments Bicibox situats al carrer de Mallorca o a la plaça de Catalunya (cal fer un registre previ per fer ús d’aquest servei extern).

La cursa està oberta a tota la ciutadania que s’inscrigui prèviament a través de la pàgina web oficial o mitjançant el punt d’inscripció presencial. Per poder participar en la Milla, cal tenir 14 anys el dia de l’esdeveniment.

S’han previst curses KIDS per a la canalla en diferents categories, amb any de naixement entre el 2008 i el 2015, amb una cursa de 500 metres. 

INSCRIPCIÓ

S’obriran l’1 de setembre, amb un preu de 6 € fins al 12 de setembre. A partir del 13 de setembre tindran un preu de 7 €. 

Es tancaran el 22 de setembre a les 12 h del migdia o bé quan s’arribi a un total de 550 persones inscrites a la milla i 50 participants per cada categoria KIDS (200 participants).

Un cop realitzada la inscripció online i efectuat el pagament rebràs un correu electrònic amb la confirmació.

No, les inscripcions no es poden anul·lar. En qualsevol cas, l’organització valorarà cada cas en concret.

No és permès córrer sense dorsal.

A les persones participants us cobreix una assegurança d’accidents i teniu el dret de gaudir de tots els serveis (avituallament, cronometratge, obsequis). Per raons de seguretat, no podrà participar cap persona sense dorsal.

El dorsal s’ha de col·locar a la part davantera del tronc.

Es fixa amb imperdibles (en tindràs disponibles a la recollida de dorsals). Cal que estigui visible durant la cursa i no és permès doblegar-lo ni alterar-lo.

RECOLLIDA DE DORSALS I SAMARRETA

A Quadis Autocentre Sant Boi (C. Riera Roja, 26), darrere de Decathlon Sant Boi.

  • Divendres 24: 18.00 – 20.00 h.
  • Dissabte 25: 10.00 – 13.00 h.
    Excepcionalment a Can Massallera, de 17 a 18.30h, només per incidències.

Per a la recollida és indispensable presentar el DNI, NIE o passaport. En cas que es reculli en nom d’una altra persona, cal portar el comprovant i una fotografia digital de la seva identificació.

No cal imprimir la confirmació d’inscripció. Pots ensenyar-la al telèfon mòbil i així ens ajudes a estalviar paper. 

Sí, molts! Amb la inscripció obtindràs un talonari digital de descomptes i promocions dels comerços adherits.

En recollir el dorsal, t’entregarem una samarreta de cotó de la talla que desitgis.

A l’arribada tindràs una bossa amb més obsequis dels nostres patrocinadors i col·laboradors.

En el moment de la recollida de dorsal podràs triar la talla de samarreta que vulguis (de la XS a la XXL), així com canviar-la si ho desitges, tot i que no es podrà emprovar per qüestions d’higiene i seguretat. Aquest criteri restarà subjecte a la disponibilitat de talles.

SERVEIS ALS I LES PARTICIPANTS

Hi haurà servei de guarda-roba des de les 17 fins a les 20 h a Can Massallera (carrer de Mallorca, 30) al costat de la zona d’entrega de dorsals.

Un cop finalitzi el servei, totes les motxilles que no s’hagin recollit es guardaran a la secretaria del Club d’Atletisme Sant Boi i es podran recollir en horari d’atenció al públic (dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 19.30 hores) a partir del dilluns 27 de setembre.

Es podrà deixar una bossa per participant. Per recollir-la serà imprescindible presentar el dorsal. No s’admetrà cap objecte o peça de roba sense bossa o motxilla tancada.

No es permetrà deixar-hi bicicletes ni patinets de cap mena.  Les bicicletes es poden aparcar a les estacions Bicibox properes a la zona (consultar les condicions d’ús al web oficial www.bicibox.cat).

Amb motiu de la COVID-19, i per la seguretat de totes les persones participants, enguany no hi haurà servei de dutxes.

Sí. Al costat del calaix de sortida trobareu lavabos portàtils i dispensadors de solució hidroalcohòlica. Aquelles persones amb mobilitat reduïda podran fer servir els lavabos ubicats a l’interior de l’equipament de Can Massallera. 

Sí. Hi haurà una zona habilitada per fer l’escalfament i progressions abans d’anar al calaix de sortida. Estarà situat al carrer de Tres d’Abril, entre el carrer de Francesc Macià i el carrer d’Indústria, davant del Mercat Sant Jordi i l’Abacus.

CLASSIFICACIÓ, TROFEUS I PREMIS.

Es podrà consultar la classificació només acabar al web oficial www.millasantboi.cat.

La Milla KIDS no serà cronometrada, però caldrà inscriure’s.

S’atorgaran trofeus a la 1a, 2a i 3a posició femenina i masculina absoluta i a la 1a posició santboiana femenina i masculina. Aquelles persones que obtinguin trofeu en la classificació general absoluta no podran optar a la premiació local. 

Les categories de la Milla KIDS disposaran d’un obsequi a l’arribada. 

La cerimònia de lliurament de trofeus es realitzarà a la plaça de Catalunya en disposar dels resultats definitius, a les 19.30 h.

Seran motius de desqualificació: mostrar un estat físic deficient, no realitzar el recorregut sencer, no portar el dorsal ben col·locat o alterar-lo, no respectar la normativa en prevenció de la COVID-19 o bé mostrar un comportament antiesportiu vers altres esportistes o bé amb el personal de l’organització.

COM AFECTA LA COVID-19 A LA MILLA.

Només es podrà participar si es certifica conforme en els darrers 10 dies i en el moment no s’hagi presentat cap simptomatologia relacionada amb la COVID-19 i que no s’hagi estat positiu o haver estat en contacte estret amb cap persona que hagi donat positiu.

Seran esglaonades en grups de 50 persones (adaptable segons restriccions) i amb un horari assignat, mantenint la distància de seguretat amb marques al terra i fent ús de la mascareta. 

 

Es prendrà la temperatura i s’haurà de desinfectar les mans abans d’entrar al calaix.

Sí. Tot i que recomanem vacunar-se, el fet de no disposar de la pauta completa no suposa un impediment per la participació. 

No es demanarà el certificat a les persones vacunades, però es farà omplir una declaració responsable digital abans de l’entrega del dorsal, certificant no haver tingut simptomatologia relacionada amb la COVID-19, ni cap prova positiva o contacte estret.

Un cop l’esportista hagi creuat la línia d’arribada haurà de llençar la mascareta quirúrgica que ha fet servir amb anterioritat i el personal d’organització li lliurarà una de nova, que haurà de col·locar-se tapant nas i boca per accedir a la zona d’avituallament i obsequis.

S’haurà de fer ús de la solució hidroalcohòlica abans d’accedir a la zona d’avituallament i es repartiran gots reutilitzables individuals a cada esportista.

Totes les persones voluntàries faran ús dels equips de protecció personal i seguretat. 

Només es premiarà als i les tres primeres participants de la categoria general absoluta i la primera i primer esportistes locals (Sant Boi de Llobregat).

Les persones premiades hauran de fer ús de la mascareta, cobreixi el nas i la boca, durant tot el lliurament de premis i obsequis. Es farà una higiene de mans abans i després de sortir de la zona de premiació i els trofeus lliurats hauran estat desinfectats prèviament.

Es garantirà un espai ampli per assegurar el distanciament entre persones i la zona de públic es trobarà delimitada.  El personal que participi en l’operativa de lliurament seguirà les mateixes mesures que les persones premiades (mascareta, higiene de mans i distància de seguretat).

A conseqüència de la situació excepcional provocada per la COVID-19, durant aquests mesos, el comitè organitzador, en coordinació amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, està treballant per gaudir d’una activitat presencial que compti amb totes les mesures de seguretat necessàries per a poder desenvolupar la prova sense cap risc. 

 

Si finalment, donada l’evolució de la situació, atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries, i d’acord amb les restriccions actuals que afectin l’activitat, ens veiem amb l’obligació de suspendre l’esdeveniment, s’establirà una data alternativa per a la seva celebració. En aquest cas, totes les persones inscrites mantindran la seva inscripció per la nova data.

En cas de no poder participar en la nova data, s’oferirà a les persones inscrites l’opció de mantenir la inscripció per la pròxima edició. 

Com a darrera alternativa, els i les participants podran sol·licitar la devolució de la seva inscripció.