El Club Atletisme Sant Boi treballa juntament amb Comerç en un nou esdeveniment esportiu.

El Club Atletisme Sant Boi treballa juntament amb Comerç en un nou esdeveniment esportiu.

L’entitat esportiva Club Atletisme Sant Boi va presentar el 22 de juny la proposta d’una nova activitat centrada en la reactivació del comerç local i de l’esport, que tindrà lloc el 25 de setembre de 2021.

Membres del comitè organitzador de l’esdeveniment, format per persones voluntàries de l’entitat, van explicar la proposta als departaments d’Esports i de Promoció de l’Empresa i el Comerç de l’Ajuntament de Sant Boi, i a l’Associació Sant Boi Comerç, que la van veure com una oportunitat per organitzar una jornada festiva que combini esport i comerç local.

Arran de la cancel·lació de la Cursa Popular Vila de Sant Boi els anys 2020 i 2021, el Club Atletisme Sant Boi va considerar que la vila necessitava tornar a la normalitat esportiva abans de maig del 2021 (data en la que previsiblement es celebrarà la tant esperada 35a edició de la Cursa Popular). Es va plantejar, doncs, un nou format d’activitat esportiva per aquest setembre, que impliqués altres sectors locals i que estigués arrelada al teixit social, esportiu i comercial del municipi.

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 25 de setembre del 2021 a la zona centre (Plaça Catalunya i Eix Comercial). Les entitats implicades estan treballant colze a colze amb l’administració per fer de la jornada un espai segur, inclusiu i sa.

Foto: Ajuntament de Sant Boi. D’esquerra a dreta, Elisabet Latorre (Regidora de Comerç), Joan Ros (president Sant Boi Comerç, M.ª Antonia Barragan (Regidora d’Esports i Gent Gran), Eric Rodríguez i Carles Nasarre (comitè organitzador), Lluïsa Moret (Alcaldessa) i Lluís Ribes i Òscar G Morillas (comitè organitzador).